KADROMUZ

Harun FENERCİ - Müdür

1980 Adıyaman Besni doğumlu. İlk ve Orta öğrenimi Adıyaman´da, Lise öğrenimini Gümüşhane Adalet Meslek Lisesi´nde tamamladı. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2002 yılı mezunu. Aynı yıl Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak Gaziantep Araban  Köklüce Mehmet Gezer İlköğretim Okulu´nda göreve başladı. Sırasıyla Şahinbey Mehlika Alevli İlköğretim Okulu, Şahinbey Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okullarında Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yaptı. 2008 yılında 125.Yıl İlköğretim Okulu´nda Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 2013 yılında eğitim yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. Çeşitli projelerde görev aldı ve çalışmalar yaptı. Mahmudiye Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde görevlendirme ile Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. Okulumuza Ağustos 2014 yılında Kurucu Müdür; Temmuz 2015 yılında ise Okul Müdürü olarak atandı. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Akademik Çalışmalar: Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans, Eğitim sorunları, Eğitimde atölye tabanlı çalışmalar, Eğitim kalitesi alanlarında makale ve yazılar. Yakınçak tarihi alanında ikinci Yüksek Lisans, Coğrafya bölümünde ikinci üniversite, Ermeni sorunu konusunda makale ve sempozyum çalışmaları, Balkanlardan göçün geri döndürülmesi ve Türklerin çekildiği topraklarda tekrar hakimiyet mücadeleleri konularında çalışmalar.